Kavram Atölyesi English

Hesap Silme

Kavram Atölyesi hesabınızı ve tüm verilerinizi silme

Uygulama içinden (en hızlı yol)

  1. Kavram Atölyesi uygulamasını açın ve hesabınızla giriş yapın.
  2. Alttaki Hesap sekmesine gidin.
  3. Hesabımı sil'e dokunun, onaylamak için SİL yazın ve Kalıcı olarak sil'e dokunun.

Hesabınız ve verileriniz hemen silinir. Apple ile giriş yaptıysanız iOS sizden bir kez daha Apple onayı ister; böylece uygulamanın Apple hesabınızdaki giriş yetkisi de iptal edilir.

Uygulamaya erişiminiz yoksa

Hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönderin. Talebin gerçekten hesap sahibinden geldiğini doğruladıktan sonra hesabınızı siler ve en geç 30 gün içinde size e-postayla bildiririz. Apple'ın gizlenmiş e-posta adresini kullandıysanız lütfen bunu belirtin.

Neler silinir

Silme işlemi geri alınamaz ve hiçbir veri ayrıca saklanmaz. Sistem yedeklerinde kalan kopyalar [YEDEK SÜRESİ] içinde kendiliğinden silinir. Bir öğretmen hesabını sildiğinde, o öğretmenin öğrencilere atadığı ödevler ve cevaplar da silinir.